Målet er turen og den blir til mens du kjører. Bobilivet gir friheten og er en topp ferie og fritidsform for oss:-) Norge må bli bedre tilrettelagt for bobilturisme.

nytt

Nederst til høyre står det hvor mange lenker det er på hver side og der vil også datatoen det sist bel lagt inn lenker stå.

Go Back

Hei tor H, og takk for sist, sitter å lurer på hvor alle ble av, inkl meg selv etter bobilforum ble omgjort til noe som jeg ikke likte. Er det andre forum som folka er flytta til som er med gode diskusjoner og friske fraspark som i gamle dager på datidens forum.

Geir L

Reply

Kjempesider, fint stoff å lese om erfaring ved å gå opp ibobilstørrelse over 3,5 som jeg er i ferd med å vurdere pga. det evindelige vektproblemet.

Reply

Hei.
Mange fine og nyttige tips på web-siden din.
Skriver fordi jeg for en tid tilbake var inne på en tilsvarene side hvor det bl.a. var råd om rengjøring av ferskvann- og spillvanstankene. Denne finner jkeg ikke igjen. Mulig det var din side, men finner det ikke her nå. Takker om du har et tipp til meg. Mvh. Otto G.

Reply

Kjempe flott, mye flott informasjon. Selvsagt lagt til i favoritter!

Reply

Flott side Tor H, vi savner deg på forum alle som en.

Mvh Geir L

Reply

Flott side Tor, den er lagt inn i mine favoritter.
Som eg leser på diskusjonsforum, så er dette noe du brenner for!
Lykke til! :-)

Reply

Dette ser ut som en bra start :-) Det går Bra

Reply


Comment

Veldig flott med slik profilering  og fine tilbakemeldinger fra et av utsalgsstedene til      Bobilboka. 

Bobilboka har fått en god mottakelse siden den ble lansert i begynnelsen av Mars 2012 og vi tenker allerede på å trykke opplag nr. 2.

Nederst på første siden er det et felt jeg legger inn informasjon om oppdateringene som skjer på sidene og
der håper på å få tilbakemeldinger?